Lahden suunnasta päätetään nyt!

Ennakkoäänestys on päättynyt, mutta vielä on mahdollisuus vaikuttaa. Sunnuntaina 13.6 päätetään Lahden suunnasta seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Tämän jälkeen äänestäjällä on seuraavan kerran valta valita, ketkä Lahtea johtavat, vasta vuonna 2025. On siis ensisijaisen tärkeää käydä nyt äänestämässä.

Elinvoima ratkaisee Lahden tulevaisuuden. Se tuo työpaikkoja ja verotuloja. On Lahden kohtalonkysymys, että meillä on päättäjiä, jotka ymmärtävät elinvoiman merkityksen, ja uskaltavat tehdä päätöksiä. Meidän tulee saada hotellihankkeet sekä Ranta-Kartanon vesiliikuntakeskuksen ja kylpylän rakentaminen nopeasti liikkeelle.

On todella tärkeää, että kaikista ihmisistä huolehditaan. Erityisesti tulee panostaa lasten ja nuorten hyvinvointiin sekä päihdeongelman ratkaisuun. Hyvien sosiaali- ja terveyspalvelujen tulee olla kaikkien saatavilla – ja ikäihmisistä on aidosti välitettävä.

Ikävä kyllä Lahden valtuustosaliin on tullut tuulahdus huonoa käytöstä ja populismia, joka ei vie Lahtea eteenpäin. Näissä vaaleissa päätetään Lahden suunnasta: edetäänkö riitelyn ja rikkomisen tiellä vai yhteistyössä kaikkien kanssa.

Ratkaisu on äänestäjän käsissä: kannattaa äänestää ja vaikuttaa!

Pekka Komu, SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja, kaupunginhallituksen jäsen Kirjoitus on julkaistu Omalähiö-lehdessä 11.6.2021

Kommentit

Jätä kommentti